Kesäleiri- ilmoittautuminen

Tänä kesänä Turun Raamattu puhuu -seurakunta järjestää lasten kesäleirin 7–13-vuotiaille Piikkiön Toivonlinnan upeassa ympäristössä meren rannalla. Kesäleiri tarjoaa mahdollisuuden kokea leirielämän riemua ja solmia uusia ystävyyssuhteita. Leiriohjelma sisältää mielenkiintoista, hauskaa ja mukaansatempaavaa ohjelmaa. Leirillä on raamattuhetkiä, pelejä, urheilua, uimista, musiikkia, taidepajaa ja iltanuotioita.

Leiri alkaa perjantaina 08.07.2022 klo 14 ja päättyy sunnuntaina 10.07.2022 klo 15.

Leirimaksu on 45 € / lapsi aikaiselle ilmoittautujalle. Muutama paikka on varattuna myös päiväleiriläisille, jolloin vanhemmat huolehtivat lapsen kuljetuksesta. Tällöin aikaisen ilmoittautujan maksu on 30 € / lapsi. Saaduilla lahjoituksilla katetaan aikaisten ilmoittautujien kuluja. Aikaisten ilmoittautujien paikkoja on parikymmentä ja kun ne ovat täynnä, niin maksut ovat 82 € / leiriläinen ja päiväleiriläisen osalta 42 € / lapsi.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu 01.04.–20.06.2022 sähköisellä lomakkeella, joka löytyy alta. Ilmoittautua voi myös tekstiviestitse Maaret Severinkankaalle. Leirille mahtuu vain rajallinen määrä leiriläisiä. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen jokainen ilmoittautunut saa leirikirjeen, jossa on tarkemmat tiedot leirin ohjelmasta ja järjestelyistä, ohjeet leirivarusteista ja leirimaksun maksamisesta. Huomaathan, että jokaisesta henkilöstä tulee täyttää oma lomake.

Lisätietoa leiristä antaa Maaret Severinkangas (puh. 045 2798009), mm. vanhempien mahdollisuudesta osallistua leirille ja heidän leirimaksuistaan.

Leirin ohjelmaan kuuluu myös vierailuiltapäivä leirin päätöspäivänä, jolloin vanhemmat ja sisarukset sekä mummit ja vaarit pääsevät tutustumaan leirielämään ja seuraamaan leirin ”loppuhuipennusta” sekä ihailemaan lasten taidenäyttelyä. Vierailuiltapäivän tarkempi ajankohta selviää leirikirjeestä.


Raamattu Puhuu –seurakunta
www.raamattupuhuuturku.fi

Turun Raamattu Puhuu -seurakunta