Kesäleiri ilmoittautuminen

Tänä kesänä Turun Raamattu puhuu -seurakunta järjestää yhdessä Helsingin Raamattu puhuu -seurakunnan kanssa lasten kesäleirin Piikkiön Toivonlinnan upeassa ympäristössä meren rannalla.
Käytössämme on Villa Ljunghäll. Kesäleiri tarjoaa mahdollisuuden kokea leirielämän riemua ja solmia uusia ystävyyssuhteita. Leiriohjelma sisältää mielenkiintoista, hauskaa ja mukaansatempaavaa ohjelmaa. Osa ohjelmasta on ikäryhmittäin. Leirillä on raamattuhetkiä, pelejä, urheilua, uimista, musiikkia, taidepajaa ja iltanuotioita.


Leiri on tarkoitettu 7–12-vuotiaille lapsille. Leiri alkaa perjantaina 30.07.2021 klo 11 ja päättyy sunnuntaina 01.08.2021 klo 15.


Leirimaksu on 35 € / lapsi aikaiselle ilmoittautujalle. Muutama paikka on varattuna myös päiväleiriläisille, jolloin vanhemmat huolehtivat lapsen kuljetuksesta. Tällöin aikaisen ilmoittautujan maksu on 20 € / lapsi. Saaduilla lahjoituksilla katetaan aikaisten ilmoittautujien kuluja. Aikaisten ilmoittautujien paikkoja on parikymmentä ja kun ne ovat täynnä, niin maksut ovat 72 € / leiriläinen ja päiväleiriläisen osalta 40 € / lapsi.


Ilmoittautuminen leirille tapahtuu 10.04.–15.06.2020 sähköisellä lomakkeella, joka löytyy osoitteesta www.raamattupuhuuturku.fi/kesaleiri. Ilmoittautua voi myös tekstiviestitse Maaret Severinkankaalle. Leirille mahtuu vain rajallinen määrä leiriläisiä. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen jokainen ilmoittautunut saa leirikirjeen, jossa on tarkemmat tiedot leirin ohjelmasta ja järjestelyistä, ohjeet leirivarusteista ja leirimaksun maksamisesta. Huomaathan, että jokaisesta henkilöstä tulee täyttää oma lomake.


Lisätietoa leiristä antaa Maaret Severinkangas (puh. 045 2798009), mm. vanhempien mahdollisuudesta osallistua leirille ja heidän leirimaksuistaan. Epidemiatilanteen kehittyminen vaikuttaa leirin toteutumiseen, jolloin leiri joudutaan mahdollisesti peruuttamaan lyhyelläkin varoitusajalla. Siinä tapauksessa leiriläisiltä ei peritä leirimaksuja.
Leirin ohjelmaan kuuluu myös vierailuiltapäivä leirin päätöspäivänä, jolloin vanhemmat ja sisarukset sekä mummit ja vaarit pääsevät tutustumaan leirielämään ja seuraamaan leirin ”loppuhuipennusta” sekä ihailemaan lasten taidenäyttelyä. Vierailuiltapäivän tarkempi ajankohta selviää leirikirjeestä.


Raamattu Puhuu –seurakunta
www.raamattupuhuuturku.fi

Nuortenleiri 26.–30.7.2021, lisätiedot tästä linkistä

Turun Raamattu Puhuu -seurakunta